Skolrestaurangen

Varje dag lagas  700 portioner till Hagsätra och Ormkärrs skola med god och näringsriktig mat allt enligt livsmedelsverkets rekommendationer och Stockholmstads riktlinjer. Det serveras två rätter - en kött eller fisk och en vegetarisk rätt varje dag. Den fina salladsbuffé består av minst åtta olika sorters grönsaker, bönor och röror. Måltidsdryck är lättmjölk eller vatten och det finns alltid olika sorters knäckebröd och bordsmargarin att välja på. Specialkost lagas till våra elever som är allergiska eller har intolerans mot något livsmedel. Luncherna är ekologiska till 31% men vi strävar mot ett betydligt högre procenttal.

Maten lagas i Hagsätraskolans stora kök och levereras varje dag till Ormkärrsskolans kök och matsal där Anne-Mari tar hand om allting och serverar eleverna i Ormkärrsskolan.

Smaklig måltid!

Häsningar